Další kuchařky od Hanky

big1

Chlebíčky a další recepty z bistra Sisters

“Tohle je příběh chlebíčkového bistra Sisters, kde jsme zkusili dát tradiční české lahůdce tu nejkvalitnější možnou podobu, jakou kdy měla,„ říká Hana Michopulu, zakladatelka bistra a autorka knihy. V kuchařce najdete nejoblíbenější recepty na českou klasiku, stejně jako moderní inovace ve stylu Sisters, plus oblíbené polévky, dezerty a nápoje. Odhalíte tajemství slavného řepného chlebíčku, naučíte se pořádný hermelínový, ochutnáte legendární rostbífový, ale i chlebíčky pro vegetrariány. 

Koupit

big1

Kuchařka Zpátky domů

Uvařit dobré jídlo je ten nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak z hořkého dne udělat sladký, jak z místa, kam chodíte přespávat, vykouzlit domov. Hanka Michopulu opustila úspěšnou kariéru a vrátila se na čas domů, ke své rodině a do své vlastní kuchyně. A pak napsala tuto kuchařku, aby i vám pomohla co nejlíp si užívat života. Její knížka přináší snadné a vyzkoušené recepty pro různé příležitosti, například víkendové snídaně, slavnostní večeře, ale i vaření na dovolené nebo narozeninové pečení. 

Koupit

Recepty z farmářského trhu I. podzim - zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období. Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy... Co s jablky starých českých odrůd? V knize najdete také nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd., ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd.

Kniha je již vyprodaná

Recepty z farmářského trhu

Recepty z farmářského trhu II. jaro - léto

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…).

Koupit